Lebih 16,789 Pengguna Berjaya Melindungi Cat Kereta Supaya Sentiasa Berkilat Macam Kereta Baru Tanpa Perlu Habis Duit Beribu Ringgit.

Selepas ini anda juga boleh miliki kereta yang sentiasa berkilat seperti buat di spa kereta!

ANDA ADA MASALAH DI BAWAH?

KERETA CEPAT KOTOR

KERETA CEPAT BERHABUK

KERETA KURANG BERKILAT

Masalah di atas ni akan jadi lebih teruk jika anda biarkan kereta anda tiada coating. Ia akan keluarkan kos beribu ringgit jika cat anda rosak.

CAT KERETA PUDAR

CAT KERETA BERKARAT

TERPAKSA CAT BARU

Jika anda tidak jaga cat kereta dengan betul, lama-kelamaan cat kereta anda akan pudar dan berkarat. Selepas itu anda terpaksa keluar kos beribu ringgit untuk cat baru kereta anda.

Yang paling penting anda berjaya melindungi cat kereta anda dari pudar, kusam dan karat.

Inilah Revolusi Penjagaan Cat Kereta Formula Dari German

Tiada RAHSIA lagi!

Kelebihan Beast Coating

  • Mengilatkan Kereta

    Kereta anda akan berkilat seperti baru keluar showroom!

  • Kereta Kalis Air

    Kereta anda akan kalis air seperti air jatuh didaun keladi!

  • Mengurangkan Debu

    Kereta anda akan bersih walaupun lepas hujan sebab habuk tak melekat!

  • Melindungi Dari Calar Halus

    Kereta anda akan terhindar dari calar-calar halus mcm calar kunci atau cakar kucing

  • Melindungi Dari Watermark

    Kereta anda akan terhindar dari kesan hujan yang melakat pada cermin dan body kereta

  • Melindungi Supaya Cat Tak Pudar

    Kereta anda akan dilindungi dari sinar uv, hujan dan embun

Antara Produk Beast Coating Yang Akan di Hantar Pada Pengguna Setiap Hari

Bayangkan.. Lepas anda guna Beast Coating ni kawan-kawan puji kereta anda kilat gila! Amacam?

Dibawah ni antara testimoni dari 16,786 pengguna Beast Coating.

“Lepas guna Beast Coating kereta bertambah kilat dari sebelum ni” – Mohd, Kelantan

“Memang terbaik lah spray Beast Coating ni, lain macam kilat dia, padu teruk!” – Sahidan Hussin

“Abang ni cakap kereta dia bersinar-sinar macam kereta baru” – Lein 

“Sebelum ni saya banyak guna coating lain, tapi beast coating punya tekstur lebih tebal” – Farid Honda City

“Padu! Motor saya sangat berkilat! Produk yang dicari-cari selama ini” – Amir Motor Lc

“Dah berbulan saya guna Beast Coating, kilat dia masih maintain, body kereta jadi licin jer” – Akmal Proton Saga

Anda tak perlu risau cat kereta rosak sebab fungsi Beast Coating ini dicipta untuk melindungi cat kereta supaya tak rosak.

Jika produk Beast Coating ni tak berjaya selesaikan masalah anda, saya akan pulangkan semula duit anda 100% tanpa perlu fikir panjang.

Tahniah! Disebabkan Anda Baca Sampai Sini, Anda Akan Dapat 3 BONUS PERCUMA BERNILAI RM160 jika order sekarang. Wow!

Bonus 1

Percuma 1 Botol Polisher
(Bernilai RM120)

Kelebihan Beast Polisher

  • Menghilangkan calar-calar halus

  • Menghilangkan watermark di cermin

  • Memutihkan lampu yang kusam

Bonus 2

Percuma 2 helai kain microfibre dan 1 span
(Bernilai RM30)

Bonus 3

Percuma penghantaran seluruh malaysia
(Bernilai RM10)

Tunggu apa lagi? Cepat order sekarang!
3 Bonus Percuma (bernilai RM160) hanya untuk 30 orang yang terawal order sahaja.

  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Tekan butang order bewarna merah dibawah segera.

Rugi ya amat jika anda tak order sekarang sebab 3 Bonus Percuma Bernilai RM160 sah untuk 30 orang terawal sahaja.

Anda tak rugi apa pun kalau order sekarang sebab anda akan dapat 3 Bonus Percuma Bernilai RM160 dan Jika produk ni tak membantu anda, saya akan pulangkan semula duit anda tanpa banyak soal.

Anda risau duit dah bayar tapi barang tak sampai? 

Tak perlu risau sebab anda tak perlu bayar dulu. Anda order sekarang, barang dah sampai nanti baru bayar pada abang posmen. Amacam? Tak rugi kan?

FREE DELIVERY. BARANG SAMPAI BARU BAYAR!

Soalan Lazim

Cara gunanya, mula-mula perlu basuh kereta bersih-bersih. Selepas itu lap kereta kering-kering. Selepas itu spray beast coating di body kereta dan lap rata. 

Beast Coating boleh guna pada semua jenis kererta compact, sedan, mpv, suv dan 4×4. 

Beast Coating juga boleh di gunakan pada semua jenis cat kereta.

1 Botol boleh dapat 5 layer.

1 layer boleh bertahan selama 2-3 bulan mengikut cuaca malaysia.

1 Botol untuk sebuah kereta sedan boleh guna selama 10 bulan.

1 Botol Beast Coating boleh guna pada 5 buah kereta sedan.

Beast Coating boleh juga di motorsikal anda. Motorsikal akan lebih kilat bersinar selepas ini.

Tak boleh. Sebab fungsi utama beast coating ialah melindungi cat kereta dari sinar uv dan hujan. Ia akan melindungi cat dari pudar dan kusam.

1 botol Beast Coating 100ml. Jenis Liquid dan Jenis Spray.